Røggardiner mindsker risikoen for brandspredning i din virksomhed

Ejer du en virksomhed, og har den til huse i en bygning, er det vigtigt, at du sørger for, at brandsikkerheden er i top. Dette er ikke kun fordelagtigt for dig og din egen sikkerhed, men også for dine medarbejdere.

Er brandsikkerheden ikke i top, bør du finde ud af, hvad du kan gøre for at øge den. Det er nemlig vigtigt, at bygningen er beskyttet på bedste vis, hvis der opstår en brand. Du kan blandt andet tage et nærmere kig på røggardiner. Læs mere om røggardiner herunder.

Sådan fungerer røggardiner

Hvis du gerne vil holde et lokale eller flere fri for røg i tilfælde af en brand, er røggardiner meget effektive. Et røggardin vil nemlig sørge for, at der bliver dannet en form for barriere. Dette hjælper med at begrænse spredning af røg og selve branden.

Røggardiner er lavet af et materiale, der er både røg- og brandttæt. Det er derfor en rigtig effektiv form for brandsikring. Det er desuden muligt at koble et røggardin til et alarmeringsanlæg, hvis du har lyst til det. 

Det betyder, at hvis der bliver udløst en alarm, vil røggardinet helt automatisk køre ned. Du skal altså ikke selv tænke over det, hvis det på et tidspunkt bliver nødvendigt.

Hvor kan jeg bruge et røggardin?

Det er muligt at montere et røggardin stort set alle steder i et lokale. Det er også velegnet til ethvert lokale, hvor der er brug for det. Et røggardin bruges især på kontorer, i detaillokaler, på skoler samt i diverse virksomheder.