Mørklægningsgardiner ikea

Stort udvalg af mørklægningsgardiner i forskellige farver

Stort udvalg af mørklægningsgardiner i forskellige farver – IKEA

Foretrækker du en god nattesøvn? Mørklægningsrullegardiner lukker lyset ude, så du kan sove trygt uden at blive forstyrret af måneskin eller gadelamper.

Luk lyset ude og sov bedre med et mørklægningsgardin. Vi har et stort udvalg af mørklægningsgardiner i mange stilarter, og længden kan justeres efter behov.

Gardiner og rullegardiner i alle størrelser og farver – IKEA

Gardiner og rullegardiner i alle størrelser og farver – IKEA

Se det store udvalg af gardiner til hjemmet. Vælg simple farver, flotte mønstre eller en flot kombination. Se udvalget her.

Mørklægningsrullegardiner i flere farver og stilarter – IKEA

Mørklægningsrullegardiner i flere farver og stilarter – IKEA

Foretrækker du en god nattesøvn? Mørklægningsrullegardiner lukker lyset ude, så du kan sove trygt uden at blive forstyrret af måneskin eller gadelamper.

Find rullegardiner og plissegardiner til hjemmet – IKEA

Find rullegardiner og plissegardiner til hjemmet – IKEA

Hos IKEA har vi et stort udvalg af rullegardiner og plissegardiner i forskellige farver med og uden mørklægning. De passer til alle rum og er nemme at montere.

BENGTA Mørklægningsgardin, 1 længde, blå, 210×250 cm

BENGTA Mørklægningsgardin, 1 længde, blå, 210×250 cm – IKEA

BENGTA Mørklægningsgardin, 1 længde, blå, 210×250 cm. Vil du høre en mørk hemmelighed? BENGTA mørklægningsgardin er ekstra bredt og kan afkortes til den længde, der passer perfekt til dit vindue. Du behøver ikke at lægge det op eller sy – det laminerede stof trævler ikke.

MAJGULL Mørklægningsgardiner, 2 stk., grå, 145×250 cm

MAJGULL Mørklægningsgardiner, 2 stk., grå, 145×250 cm – IKEA

MAJGULL Mørklægningsgardiner, 2 stk., grå, 145×250 cm. Med mørklægningsgardiner bliver din søvn ikke forstyrret af månens stråler eller gadelamper – og du bliver ikke vækket af solen, når du vil sove længe.

FRIDANS Mørklægningsrullegardin, hvid, 180×195 cm

FRIDANS Mørklægningsrullegardin, hvid, 180×195 cm – IKEA

FRIDANS Mørklægningsrullegardin, hvid, 180×195 cm Den unikke trækstang er som en tryllestav, der på magisk vis placerer rullegardinet, præcis hvor du vil ha’ det. Belægningen på rullegardinet lukker alt lys ude, så du kan sove længe om morgenen.

SCHOTTIS Plissegardin, mørklægning, mørkegrå, … – IKEA

SCHOTTIS Plissegardin, mørklægning, mørkegrå, 100×190 cm – IKEA

SCHOTTIS Plissegardin, mørklægning, mørkegrå, 100×190 cm. Med mørklægningsrullegardiner bli’r din søvn ikke forstyrret af månen eller gadelamper – og du bli’r ikke vækket af solen, når du vil sove længe.

Gardiner – Find gardiner i flot design og forskellige farver

Gardiner – Find gardiner i flot design og forskellige farver – IKEA

Find det rigtige gardin til dine behov. Vi har bl.a. tynde gardiner og gardiner med mørklægning, så du altid kan finde et gardin, der passer til dit hjem.

BIRTNA Mørklægningsgardiner, 2 stk., lyserød, 145×250 cm

BIRTNA Mørklægningsgardiner, 2 stk., lyserød, 145×250 cm – IKEA

BIRTNA Mørklægningsgardiner, 2 stk., lyserød, 145×250 cm Blødt som velour, men ligner ruskind. BIRTNA gardin er lavet af genanvendt polyester og lukker effektivt lyset ude, så du får privatliv og en god nattesøvn. De dæmpede farver er nemme at matche med andre ting.

Keywords: mørklægningsgardiner ikea, ikea mørklægningsgardin, ikea mørklægningsgardiner, ikea gardiner mørklægning