Jysk automobilmuseum

Jysk Automobilmuseum

Jysk Automobilmuseum i Gjern er et af Danmarks absolut førende bilmuseer med en enestående nostalgisk kvalitetssamling. De 160 udstillede køretøjer …

Jysk Automobilmuseum | VisitAarhus

Jysk Automobilmuseum er et automobilmuseum, der åbnede i 1967 og ligger i Gjern (nordøst for Silkeborg). … Museet udstiller 160 forskellige biler, motorcykler, …

Jysk Automobilmuseum er det førende bil museum i Danmark. Her finder du 140 historisk udstillede biler, som alle er fra perioden 1900-1987. 

Jysk Automobilmuseum (Gjern, Danmark) – anmeldelser

Jysk Automobilmuseum (Gjern, Danmark) – anmeldelser – Tripadvisor

Jysk Automobilmuseum, Gjern: Se 28 anmeldelser, artikler og 11 billeder fra Jysk Automobilmuseum, nr.1 på Tripadvisor af 3 seværdigheder i Gjern.

Jysk Automobilmuseum | Gjern – Facebook

Jysk Automobilmuseum | Planlæg dit besøg i Gjern med …

Jysk Automobilmuseum | Planlæg dit besøg i Gjern med Discover Denmark

I Gjern finder du et af Danmarks førende bilmuseer – Jysk Automobilmuseum. Museet har i alt 160 kørertøjer udstillet, som repræsenterer 85 forskellige bilmærker fra perioden 1900 til 1987. Deres primærsamling er fra før 2. verdenskrig, dog er der også andre spændende og kendte efterkrigsbiler. 

Så hvis du har lidt benzinblodet eller stor interesse inden for biler, så er Jysk Automobilmuseum helt klart et besøg værd.  

Hanne Lovring har kørt samtlige biler på Jysk …

Hanne Lovring har kørt samtlige biler på Jysk Automobilmuseum – Mig & Min Maskine | TV2 Østjylland

Jysk Automobilmuseum – Wikipedia, den frie encyklopædi

Keywords: jysk automobilmuseum