Ikea vårsta

VÅRSTA Skuffefront, rustfrit stål, 60×40 cm – IKEA

VÅRSTA låger og skuffefronter i imponerende, slidstærkt rustfrit stål giver dit køkken en industri-chik, restaurantagtig fornemmelse.

VÅRSTA Skuffefront, rustfrit stål, 60×40 cm. VÅRSTA fronter af slidstærkt, rustfrit stål giver køkkenet et industrielt udtryk som i en restaurant og inspirerer din indre chefkok til at fremtrylle mange fantastiske måltider – ligesom de professionelle.

VÅRSTA Skuffefront, rustfrit stål, 80×20 cm – IKEA

Bliv medlem af IKEA Family. Gør dine idéer til virkelighed med særlige rabatter, inspiration og masser af spændende arrangementer i varehuset.

VÅRSTA Skuffefront, rustfrit stål, 80×20 cm. VÅRSTA fronter af slidstærkt, rustfrit stål giver køkkenet et industrielt udtryk som i en restaurant og inspirerer din indre chefkok til at fremtrylle mange fantastiske måltider – ligesom de professionelle.

VÅRSTA Sidebeklædning, rustfrit stål, 62×80 cm – IKEA

I IKEA mener vi, at træ, der er indkøbt ansvarligt, er en vigtig drivkraft i forhold til at begrænse klimaforandring. I 2012 satte vi os et mål om, at vores træ …

VÅRSTA Sidebeklædning, rustfrit stål, 62×80 cm. Vælg en sidebeklædning i samme farve som skuffefronterne, og skab et ensartet udtryk, eller miks og match, som du har lyst til. Rustfrit stål er et stærkt og holdbart materiale, der er nemt at holde rent.

VÅRSTA rustfrit stål – IKEA

VÅRSTA rustfrit stål – IKEA

VÅRSTA rustfrit stål

VÅRSTA Sidebeklædning med ben, rustfrit stål, 39×88 cm

VÅRSTA Sidebeklædning med ben, rustfrit stål, 39×88 cm – IKEA

VÅRSTA Sidebeklædning med ben, rustfrit stål, 39×88 cm. Vælg en sidebeklædning i samme farve som skuffefronterne, og skab et ensartet udtryk, eller miks og match, som du har lyst til. Benene på sidebeklædningen understreger det industrielle restaurant-udtryk i dit køkken.

VÅRSTA Sokkel, stålfarvet, 220×8 cm – IKEA

VÅRSTA Sokkel, stålfarvet, 220×8 cm VÅRSTA fronter af slidstærkt, rustfrit stål giver køkkenet et industrielt udtryk som i en restaurant og inspirerer din indre chefkok til at fremtrylle mange fantastiske måltider – ligesom de professionelle. Kan afkortes til den ønskede længde.

METOD / MAXIMERA Underskab med 2 skuffer, hvid/ …

METOD / MAXIMERA Underskab med 2 skuffer, hvid, Vårsta rustfrit stål, 60×37 cm – IKEA

METOD / MAXIMERA Underskab med 2 skuffer, hvid, Vårsta rustfrit stål, 60×37 cm. Indbyggede dæmpere får lågerne til at lukke langsomt, lydløst og blødt. Du kan få overblik over og adgang til indholdet, da skufferne har fuldt udtræk.

METOD 4 fronter til opvaskemaskine, Vårsta rustfrit stål, 60 cm

METOD 4 fronter til opvaskemaskine, Vårsta rustfrit stål, 60 cm – IKEA

METOD 4 fronter til opvaskemaskine, Vårsta rustfrit stål, 60 cm METOD køkkensystem giver dig uendelige muligheder for at designe dit drømmekøkken. Sammen med VÅRSTA fronter i rustfrit stål får dit køkken et industrielt og restaurantpræget udtryk, der vil inspirere din indre kok.

METOD / MAXIMERA Underskab med 3 skuffer, hvid, Vårsta …

METOD / MAXIMERA Underskab med 3 skuffer, hvid, Vårsta rustfrit stål, 80×60 cm – IKEA

METOD / MAXIMERA Underskab med 3 skuffer, hvid, Vårsta rustfrit stål, 80×60 cm. Indbyggede dæmpere får lågerne til at lukke langsomt, lydløst og blødt. Du kan få overblik over og adgang til indholdet, da skufferne har fuldt udtræk.

Keywords: ikea vårsta