Ikea knive

Køkkenknive og kokkeknive – vi har alle typer af knive – IKEA

Køkkenknive og kokkeknive – vi har alle typer af knive – IKEA

Skær, hak og slib med knivskarpt udstyr fra IKEA – Knive og skærebrætter til kød, grønt og brød samt knivblokke og andet udstyr – Find det hele hos IKEA.

Køkkenknive til stort og småt – og altid til en skarp pris. Hos IKEA finder du et stort udvalg af knive og knivsæt til dit køkken – Se udvalget her.

Stort udvalg af knive og skærebrætter i høj kvalitet – IKEA

Stort udvalg af knive og skærebrætter i høj kvalitet – IKEA

Skær, hak og slib med knivskarpt udstyr fra IKEA – Knive og skærebrætter til kød, grønt og brød samt knivblokke og andet udstyr – Find det hele hos IKEA

IKEA 365+ knive

IKEA 365+ knive – IKEA

IKEA 365+ knive

Knive, gafler og skeer – Find dit nye bestik – IKEA

Knive, gafler og skeer – Find dit nye bestik – IKEA

IKEA har masser af bestik, så du også kan finde en stil, der passer til din smag og resten af din borddækning – Se udvalget af bestik fra IKEA her på siden

IKEA 365+ Knivsæt 3 dele

IKEA 365+ Knivsæt 3 dele – IKEA

IKEA 365+ Knivsæt 3 dele. 15 års garanti. Læs betingelserne i garantifolderen.

Guide til at vælge den rigtige køkkenkniv – IKEA

Find den kniv, der matcher dit behov, og lær, hvordan du skal bruge den i denne praktiske guide. Se nærmere på vores udvalg af knive på IKEA.dk, eller i et af vores varehuse!

Guide til at vedligeholde dine køkkenknive – IKEA

Få dine køkkenknive til at holde i mange år med disse smarte tips til vedligeholdelse! Lær mere om, hvordan du holder du dine knive skarpe i denne guide. Se her!

IKEA 365+ Kokkekniv, rustfrit stål, 20 cm

IKEA 365+ Kokkekniv, rustfrit stål, 20 cm – IKEA

IKEA 365+ Kokkekniv, rustfrit stål, 20 cm Det kraftige blad gør det nemt at skære og hakke f.eks. kød og rodfrugter. Kniven er meget holdbar, afbalanceret og nem at gøre ren, fordi den er fremstillet af rustfrit stål. Riller i grebet giver et fast og sikkert greb, så kniven ikke glider i hånden.

ÄNDLIG Knivsæt 3 dele, lysegrå, hvid – IKEA

ÄNDLIG Knivsæt 3 dele, lysegrå, hvid. Hakke, snitte og skære – med disse 3 knive, der leveres som et praktisk sæt, kan du tilberede velsmagende måltider til dig selv og din familie. Knivene er holdbare, stabile og gode både for arbejdet i køkkenet og dit budget.

FÖRDUBBLA Knive, 2 stk., grå – IKEA

FÖRDUBBLA Knive, 2 stk., grå. Grebet er fremstillet af et materiale og i et design, der giver et godt greb.

Keywords: ikea knive