Ikea bambus

Se udvalget af bambusprodukter – IKEA

Se udvalget af bambusprodukter – IKEA

Bambus er et af vores foretrukne råmaterialer til produkter i hele hjemmet, og det er nemt at se hvorfor. Bambus, som tilhører græsfamilien, er en flerårig …

Find ud af, hvorfor vi er vilde med bambus! Et af vores foretrukne råmaterialer, og vi bruger det til mange produkter i hele hjemmet. Se vores sortiment her.

RÅGRUND Reol, bambus, 33 cm – IKEA

RÅGRUND Reol, bambus, 33 cm. Perfekt i et lille badeværelse. Bambus er et slidstærkt naturmateriale.

De mange fordele ved bambus – IKEA

Bambus er alsidigt, stærkt og holdbart. Og fordi det vokser så hurtigt, er det også meget bæredygtigt. Find ud af, hvordan IKEA skaber flere bambusprodukter, her.

DRAGAN Badeværelsessæt 4 dele, bambus – IKEA

DRAGAN Badeværelsessæt 4 dele, bambus. Den naturlige bambus skaber en varm og beroligende stemning og gør et koldt og sterilt badeværelse til et sted, du har lyst til at blive i lang tid. Boksene er lette og nemme at flytte derhen, hvor du skal bruge dem.

SINNERLIG Loftlampe, bambus/håndlavet – IKEA

SINNERLIG Loftlampe, bambus/håndlavet Designer Ilse Crawford skabte denne lampeskærm, der har et gittermønster af bambus. Det vævede materiale giver et varmt, indbydende lys og skaber et dekorativt lysmønster i rummet. Alle lamper er håndlavede og unikke. Hver håndlavet skærm er unik.

BLANDA MATT Serveringsskål, bambus, 12 cm – IKEA

BLANDA MATT Serveringsskål, bambus, 12 cm BLANDA serveringsskåle fås i træ, metal og glas i forskellige størrelser – og alle kan stables for at spare plads. Det er en god løsning, uanset om du serverer en buffet eller spiser popcorn foran tv’et.

FRÖJERED Skuffefront, lys bambus, 40×40 cm – IKEA

FRÖJERED Skuffefront, lys bambus, 40×40 cm Levende, varm og med ”wauw-effekt”. FRÖJERED fronter er fremstillet af naturlig bambus – et bæredygtigt og slidstærkt materiale, der er perfekt i køkkenet. Integrerede greb understreger det rene og moderne udtryk.

NORDKISA Åbent garderobeskab med skydedør, bambus …

NORDKISA Åbent garderobeskab med skydedør, bambus, 120×186 cm – IKEA

NORDKISA Åbent garderobeskab med skydedør, bambus, 120×186 cm Dette garderobeskab er inspireret af klassisk skandinavisk møbeldesign med rene linjer og luftige udtryk. Det fungerer som opbevaring til dit tøj og dine ting – og bliver et markant møbel i dit hjem.

ANFALLARE Bordplade, bambus, 140×65 cm – IKEA

ANFALLARE Bordplade, bambus, 140×65 cm Miks og match dit valg af bordplade og ben. Når du køber dem hver for sig, kan du lave en kombination i et design og en størrelse, der passer perfekt til den plads, du har til rådighed. Forborede huller til nem montering af ben.

Keywords: ikea bambus