Det kongelige teater online forestillinger

KGL Xtra – Det Kongelige Teater

KGL Xtra | DET KGL. TEATER

Crossover: Søn x Det Kgl. Kapel. Forestilling (online) … Dopha leverede et brag af en koncert med sangere og musikere fra Det Kgl. Teater.

KGL Xtra – Det Kongelige Teater

KGL Xtra | DET KGL. TEATER

Teaterkunst skabt til den digitale scene på tværs af tre kunstarter. Ballet, opera og klassisk musik. … Forestilling (online). Crossover: Søn x Det Kgl.

Gratis forestillinger: Stream Det Kongelige Teater derhjemme

25. dec. 2021 — Forestillingerne finder du på Det Kongelige Teaters hjemmeside. … Boheme” er også tilgængeligt online, og det samme er operaen “Napoli”.

Er man vant til at bruge byens mange kulturelle tilbud, kan corona-nedlukningen virke ekstra lang og kedelig. Man kan hverken gå til koncerter, i teatret, i biografen eller på museum.

Oplev Det Kongelige Teaters forestillinger hjemmefra til 0 kr …

Oplev Det Kongelige Teaters forestillinger hjemmefra til 0 kr via streaming. Oplev Det Kongelige Teaters forestillinger hjemmefra til 0 kr via streaming.

30. dec. 2020 — Oplev Det Kongelige Teaters forestillinger hjemmefra – og til 0 kr. Allerede i foråret begyndte Det Kongelige Teater at lægge …

Oplev Det Kongelige Teaters forestillinger gratis på KGL Xtra

Oplev Det Kongelige Teaters forestillinger gratis på KGL Xtra | Det Kongelige Teater

18. mar. 2020 — Fra i dag bliver et udvalg af Det Kongelige Teaters forestillinger gjort gratis tilgængelige til streaming på KGL Xtra.

Fra i dag bliver et udvalg af Det Kongelige Teaters forestillinger gjort gratis tilgængelige til streaming på KGL Xtra

Nu kan du se hele programmet for Det Kongelige Teaters …

Nu kan du se hele programmet for Det Kongelige Teaters sæson 2021/22 | Det Kongelige Teater

12. maj 2021 — Man kan læse mere om forestillingerne og resten af sæson 2021/22 i Det Kongelige Teaters online sæsonbog via følgende link: …

Mandag aften kunne Det Kongelige Teater endelig løfte sløret for sæson 2021/22, der byder på alt lige fra dramatiske klassikere, spændende urpremierer og forestillinger for hele familien.

Det Kongelige Teater – Rigsarkivet

Arkivalieronline – Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater, Den kongelige danske ballets understøttelsesfond … Det Kongelige teaters Arkiv og Bibliotek, Forestillinger, numre (1971 – 2001).

Digital teater og podcast for børn og unge – Scenen.dk

Vi har samlet digitale forestillinger og podcasts, som du og dine børn kan … Se Det Kongelige Teaters børneforestillinger online, syng med på sange og …

Giv dine børn en digital teateroplevelse. Vi har samlet digitale forestillinger og podcasts, som du og dine børn kan streame derhjemme.

Keywords: det kongelige teater online forestillinger, online teater