Cirkelsten jem og fix

Herregård flex-line grå 14 x 14/5,25 x 5 cm – Jem & Fix

Herregård flex-line grå 14 x 14/5,25 x 5 cm | jem & fix

Find dine nye havefliser og/eller sten til indkørslen online her hos jem & fix og få leveret direkte til din adresse. Se hele udvalget af kvalitetsfliser …

Flex-line herregårdssten giver dig stor fleksibilitet i din belægning. Denne er den lille udgave i grå. Den måler 14 x 14/5,25 cm. Den er 5 cm høj. Køb den her hos jem & fix.

Havefliser & belægningssten – Stort udvalg af fliser – Jem & Fix

Havefliser & belægningssten – Stort udvalg af fliser | Køb i jem & fix

Du kan finde materialer til gruslag og afretning i jem & fix til lavpris. Hvad skal du være opmærksom på ved valg af belægningssten?

Find dine nye havefliser og/eller sten til indkørslen online her hos jem & fix og få leveret direkte til din adresse. Se hele udvalget af kvalitetsfliser her.

Hjertingsten flex-line grå 14 x 14/5,25 x 5 cm – Jem & Fix

Hjertingsten flex-line grå 14 x 14/5,25 x 5 cm | jem & fix

Grå hjertingsten med nedadbøjede kanter på 14×21 cm. Flot til terrassen og gangstier rundt i haven. Bestil her i dag og få leveret direkte til din adresse.

Flex-line hjertingsten bruges til at lave buer og cirkler i din belægning. Den er grå og måler 14 x 14/5,25 x 5 cm. Den er velegnet til terrassen. Bestil i dag og få leveret direkte til din adresse.

Anlægning – se udvalget af fliser, hegn og pæle – Jem & Fix

Anlægning – se udvalget af fliser, hegn og pæle| jem & fix

Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren. Flex-line herregårdssten til at lave buede kanter eller belægninger der svinger; Kan …

I jem & fix finder du masser af inspiration til dit næste anlægnings-projekt i haven. Vi har fx et stort udvalg af flotte belægningssten

Havefliser og belægningssten til haven – Jem & Fix

Havefliser og belægningssten til haven | jem & fix

Hvis vinden stiger til jævn (5,5-7,9 m/s) skal afstandene fordobles. Velegnede typer af sten. Porøse sten og granitsten er ikke varmesikre …

Trænger haven til fornyelse kan du nemt lave en terrasse eller havegang med havefliser og belægningssten. Indkørslen kan du også lave selv, og sikre den er bygget til at holde.

Hjertingsten grå 14x21x5 cm | Køb terrassefliser i jem & fix

Stort udvalg af flotte havefliser og sten. Trænger belægningen i haven og indkørslen til en opdatering? Hos jem & fix finder du et bredt udvalg af både …

Grå hjertingsten med nedadbøjede kanter på 14×21 cm. Flot til terrassen og gangstier rundt i haven. Bestil her i dag og få leveret direkte til din adresse.

Herregård flex-line grå 14 x 14/10,5 x 5 cm – Jem & Fix

Herregård flex-line grå 14 x 14/10,5 x 5 cm | jem & fix

Flex-line herregårdssten giver dig stor fleksibilitet i din belægning med sin koniske facon. Denne er den store udgave i grå, og den måler 14 x 14/10,5 cm. Køb den her hos jem & fix.

Byg dit eget bålsted i haven – Jem & Fix

Byg dit eget bålsted i haven | jem & fix

Vil du gerne have hyggestunder i haven foran et varmt bål, så kan du her se en film og læse en trin for trin-guide til, hvordan du kan anlægge et bålsted. Du finder også alle materialerne hos jem & fix.

Havefliser og belægningssten – Jem & Fix

Havefliser og belægningssten | jem & fix

Havefliser og belægningssten findes i mange størrelser og farver, og du finder et bredt udvalg hos jem & fix. Bestil i dag og få leveret til din adresse (kun brofaste øer).

Keywords: cirkelsten jem og fix