Bejdse ikea

Olie, bejdse og produktpleje – Hold møberne ved lige – IKEA

Olie, bejdse og produktpleje – Hold møberne ved lige – IKEA

Med STOCKARYD træolie beskytter du indendørs produkter fremstillet af ubehandlet eller olieret massivt træ. Olien absorberes i træet og forhindrer vand i at …

Olie, bejdse og produktpleje

VÅRDA Træbejdse, udendørs brug, brun – IKEA

Hvis dine havemøbler er malede, og de begynder at krakelere eller se falmede og tørre ud, trænger de til at blive malet med udendørs træbejdse eller -maling. Se …

VÅRDA Træbejdse, udendørs brug, brun. Beskytter overfladen og giver træet glans og farve, samtidig med at det bevarer træets naturlige udtryk.

VÅRDA Træbejdse, udendørs brug, transparent – IKEA

VÅRDA Træbejdse, udendørs brug, transparent. Den farveløse VÅRDA træbejdse beskytter dine havemøbler af træ mod vejr og vind, så deres levetid forlænges – og samtidig fremhæver bejdsen træets naturlige skønhed.

RUNNEN Gulvfliser, ude, brun bejdse, 0.81 m² – IKEA

RUNNEN Gulvfliser, ude, brun bejdse, 0.81 m². Du kan lynhurtigt opgradere din altan eller terrasse og afskærme et område til afslapning og spisning.

BJÖRKÖVIKEN Låge, brun egetræsfiner med bejdse, …

BJÖRKÖVIKEN Låge, brun egetræsfiner med bejdse, 60×64 cm – IKEA

BJÖRKÖVIKEN Låge, brun egetræsfiner med bejdse, 60×64 cm BJÖRKÖVIKEN front er fremstillet af mørkt egetræsfiner, et naturmateriale, der skaber et levende og varmt udtryk – og har et åremønster, der giver hver eneste låge en unik karakter. En stærk sans for kvalitet farver og design!

PINNTORP Klapbord, lysebrun med bejdse/hvid … – IKEA

PINNTORP Klapbord, lysebrun med bejdse/hvid bejdse, 67/124×75 cm – IKEA

PINNTORP Klapbord, lysebrun med bejdse/hvid bejdse, 67/124×75 cm Traditionelt pladsbesparende design med varme og karakter. Dette klapbord af hårdttræ kan forlænges, så er der plads til 2-4 personer. Perfekt, når du har brug for ekstra plads til at lave projekter, lægge tøj sammen eller spise med dine venner.

STOCKARYD Træolie til indendørs brug, 500 ml – IKEA

STOCKARYD Træolie til indendørs brug – IKEA

STOCKARYD Træolie til indendørs brug. STOCKARYD træolie beskytter både træet på overfladen og dybt ned i træfibrene og giver det en smuk glans, der fremhæver træets karakter. Olien har fordelene ved både linolie og kinesisk træolie.

TÄRNÖ Bord, ude, sort/lysebrun med bejdse, 55×54 cm

TÄRNÖ Bord, ude, sort akacie, stål gråbrun bejdse lysebrun med bejdse – IKEA

TÄRNÖ Bord, ude, sort akacie, stål gråbrun bejdse lysebrun med bejdse. Bordet er nemt at klappe sammen og opbevare, når det ikke er i brug. Møblerne er forbehandlet med et lag semitransparent træbejdse, så du kan nyde træets naturlige udseende og for at gøre det ekstra holdbart.

Guide: Sådan vedligeholder du dine havemøbler – IKEA

Vil du gerne have det bedste ud af dine havemøbler? Vi giver dig gode råd til vedligeholdelse og viser dig de bedste produkter, der forlænger levetiden på dine havemøbler. Læs mere her.

STUBBARP Ben, egetræsmønster med hvid bejdse – IKEA

STUBBARP Ben, egetræsmønster med hvid bejdse. STUBBARP ben løfter din BESTÅ kombination fra gulvet, så den får et let udtryk og gør det nemmere at vaske gulvet nedenunder. Står stabilt, også på ujævne gulve, takket være indstillelige fødder.

Keywords: bejdse ikea, ikea bejdse